Akelejehaven 10, 5500 Middelfart

Ejendom med god beliggenhed og skøn udsigt i børnevenligt kvarter

Her er der mulighed for at bo i en nyopført ejendom fra 2020 med god ruminddeling, godt naboskab og ikke mindst med en rigtig god beliggenhed.

De 210 m2 bolig har en gennemtænkt planløsning. Husets hjerte, det store køkken-alrum, med stort integreret viktualierum, god spiseplads og gulvplads til leg, er beliggende i stueplan, sammen med et veludnyttet bryggers med god skabsplads, badeværelse med brus samt et kontor. Et flot og dekorativt trappeforløb, der er placeret som en integreret del af køkken-alrummet fører til 1. sal, der indeholder stue med skøn udsigt til Lillebælt og med adgang til stor syd-/vestvendt altan. Husets 3 værelser, multi/legerum og forældreafdeling med soveværelse og walk-in, samt badeværelse med badekar er ligeledes placeret på 1. sal, så alle har mulighed for at sove på samme etage. Fra multirummet er der adgang til husets anden store altan.

Der er her tale om en ejendom, hvor der i høj grad er tænkt miljø- og energioptimering og ikke mindst ressourceforbrug. Vand fra bad og håndvaske renses og genbruges til tøjvask og toiletskyld. Der er ventilationsvinduer med udsugningsvarmepumpe, hvor varmepumpen udnytter luften i boligen og energien i luften til varme og varmt vand. Ejendommen er bygget på pæle, så der ikke kan trænge radon ind, ejendommen er bygget af træ og kun beton på badeværelser, isoleringen i vægge har ekstra høj isoleringsevne, og facaden består af 25 mm teglskaller, som ikke alene sikrer flere bolig kvadratmeter, men også minimerer materialeforbruget. Sidst men ikke mindst er der installeret solceller på taget og lader til elbil.

Den 53 m2 store garage med el-porte har rig plads til både 2 biler, cykler, lille værksted og opbevaring. Den moderne og indflytningsklare ejendom er beliggende på en stille villavej, med et godt naboskab rigt på børn i alle aldre, og tæt på både vand, skov, by og motorvejstilkørsel.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING