Baunevej 32, 7000 Fredericia

Skøn højtbeliggende ejendom med betagende udsigt over Lillebælt

Her er der tale om en enestående beliggende arkitekttegnet ejendom i det eftertragtede boligområde i Snoghøj. Denne spændende ejendom byder på 184 m2 velindrettede kvadratmeter bolig samt en 47 m2 isoleret garage med et tilhørende disponibelt rum, der i øjeblikket anvendes som et hjemmekontor med stort vindue med udsigt over Lillebælt, og med new-yorkervæg til garage. Ejendommen er beliggende på en stor kuperet grund, med panoramaudsigt over Lillebælt, og med stor træterrasse mod syd.

I stueetagen mødes du af en indbydende entré med adgang til stue og køkken-alrum. Dette område er hjertet af hjemmet, hvor der er mulighed for at slappe af enten alene eller med familie og venner, og uanset om det foregår i køkken-alrummet, med udgang til terrassen, foran pejsen eller i den bagvedliggende stue, hvor der ligeledes er udgang til terrassen. Uanset hvor du placerer dig, er der den skønneste udsigt.
Ejendommen byder også på et rummeligt soveværelse, to værelser, et moderne nyere badeværelse samt et praktisk bryggers. Fra bryggerset er der udgang til lukket udendørsområde, hvorfra der er adgang til garagen og det disponible rum, der i dag benyttes til hjemmekontor. Rummet er ikke godkendt til beboelse.

Fra entréen er der adgang til kælderen, der rummer to disponible rum, et mindre depotrum og et badeværelse.

Ejendommen er blevet løbende vedligeholdt og renoveret, herunder med blandt andet nye gulve, et større vinduesparti i stueplan, et moderne badeværelse, ændring af garagen. Der er udarbejdet arkitekttegninger, der blandt andet viser muligheden for at integrere arealet mellem ejendommen og garagen til boligareal.

Ejendommen er ideelt placeret i bunden af Baunevej, og der er et stisystem gennem natursmukt område, der på få minutter fører dig direkte ned til Lillebælt, uanset om du har behov for en gåtur eller et havdyp.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING