SOLGT

Brogade 9, 5500 Middelfart

Unikt byhus i Middelfarts gamle bydel

Med en særdeles attraktiv beliggenhed i Middelfarts gamle bydel, og med gågade, Lillebælt og skov indenfor få hundrede meter, er denne bevaringsværdige velholdte ejendom noget helt særligt.

Da ejendommen i dag anvendes til erhverv, får man her en helt unik mulighed for at indrette privat bolig efter egne ønsker og behov. Køber betaler selv for indretning.

Ejendommen indeholder 97 kvadratmeter fordelt på to plan, samt 30 m2 tør kælder til opbevaringsformål, hvortil der er adgang via dør i facaden.

Som ejendommen er indrettet i dag, er stueplan opdelt med ét stort rum med adgang til den hyggelige lukkede gårdhave bag ejendommen, samt mindre gang med trappe til 1. sal og med endnu en udgang gårdhaven. Stueplan kan med fordel opdeles til entré, stue og køkken. På 1. sal er der i dag to værelser, hvoraf det ene, eller en del af det ene, fremadrettet eventuelt kan benyttes til badeværelse.

Der er også mulighed for at gå direkte fra Brogade og ind i den ugenerte gårdhave via en passage på venstre side af ejendommen.

Ejendommen er pt. en del af Spar Nord, og er derfor en del af den samlede ejendom Brogade 9-11. De to ejendomme overtages af ny ejer pr. 01.06.2022 og ny ejer adskiller de to ejendomme, som kan omdannes til privat beboelse, og sælger Brogade 9. Ejendommen kan derfor overtages efter nærmere aftale efter 01.06.2022,

Middelfart er en by i rivende udvikling. Med en helt fantastisk natur, med havnemiljøer, et solidt café- og handelsliv og ikke mindst med gode jobmuligheder både i byen og i de mange byer omkring Middelfart, det på grund af byens beliggenhed, er let at komme til, er Middelfart en særdeles attraktiv tilflytterby. Med Brogade 9's helt unikke beliggenhed er du tæt på både naturen og bylivet.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]