Hagenvej 114, 7080 Børkop

Ejendom med enestående panoramudsigt

Drømmer du om en ejendom i ren Morten Korch idyl, så finder du den i Mørkholt ved Børkop. I første parket til Vejle Fjord, emmer her af fred og idyl, med den helt magiske panoramaudsigt over Vejle Fjord mod Æbelø og Fyn.

En ejendom med særklasse ugeneret beliggenhed og udsigt, og med mange muligheder for den rigtige køber. Med badebroen kun få skridt fra ejendommen, er der mulighed for en tur i vandet både morgen og aften.

Indenfor er planløsningen bredt over tre etager. Stueplan indeholder hall, gæstetoilet, stort køkken alrum med uhindret vandudsigt og med direkte adgang til stor hyggelig stue. I det store køkken alrum er der plads til både at lade tankerne flyve, mens man nyder kaffen og udsigten over vandet, eller at samle familie og venner over et måltid mad. Derudover kontor og bryggers. Fra køkken alrum er der udgang til en af ejendommens 3 skønne terrasse, hvorfra kaffen kan nydes med panoramaudsigt over vandet. Fra stuen er der adgang til østvendt terrasse.

Første sal indeholder 2 værelser, stort forældresoveværelse med god skabsløsning og med udgang til stor altan, igen med den skønneste udsigt over vandet. Ydermere er der også et badeværelse på etagen.

Fra stuen er der adgang til 35 m2 kælder, bestående af et opholdsrum, med direkte udgang til en af de mange skønne terrasser i den smukke have. Hvorvidt kælderen skal benyttes til kontor, hjemmebiograf, legerum eller ungdomshule er op til den fremtidige ejer - mulighederne er mange.

Fra bryggers er der udgang til den tilstødende idylliske 76 m2 store ejendom med stråtag, som i tidernes morgen var den oprindelig bolig på matriklen. Ejendommen indeholder værksted, badeværelse, sauna og disponibelt rum samt pillefyr, samt det gamle høloft, som i dag benyttes til opbevaring. Den ene ende af bygningen kan evt. benyttes til ungdomsafdeling, hvis familiens unge skal have deres eget sted, eller som gæsteafdeling, hvis man ofte har overnattende gæster.

Derudover stor carport og et idyllisk lille hus kaldet "hønsehuset" som bruges til opbevaring.

Den 1.730 m2 store velanlagte let kuperede have er indrettet med mange hyggelige kroge, hvor man kan nyde roen og den gode udsigt.

Ejendommen er beliggende i fantastiske omgivelser, i et stille lokalområde, med tæt afstand til den velfungerende by Børkop, og med kun 15 km til Vejle og 12 km til Fredericia. Mørkholt er kendetegnede ved sommerhusstemning, ro og idyl, og er knap så turistbesøgt som de nærliggende sommerhusområder Hvidbjerg og Trelde. Foruden den store glæde ved at gå ture langs vandet, har man glæde af kort afstand til pasningsmuligheder og skole i Gårslev, gode indkøbsmuligheder i Børkop og omkringliggende velfungerende idrætsfaciliteter.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING