SOLGT

Industrivej 6, 5580 Nørre Aaby

Kombineret bolig og erhverv med god placering

Den private ejendom på 187 m2, der løbende vedligeholdt og fremstår indflytningsklar, indeholder entre med indgang til køkken, stort, lyst og åbent køkken alrum og stue med loft i kip, 3 værelser, soveværelse, walk-in, og nyt badeværelse. Fra entré er der indgang til bryggers og udgang til værkstedet.

Erhvervsdelen indeholder i alt 665 m2 med blandt andet velfungerende dobbelt garage med bagvedliggende værksted og depot, koldhal, varmhal, flere lagerrum, kontor og toilet/bad. I værkstederne er der monteret 5 1-søjlede lifte og 1 2-søjlet lift. Sælger kan om nødvendigt fjerne lifte inden overdragelse. Arealerne har mange anvendelsesformål og fremstår lyse og vedligeholdte.

Den store parklignende lukkede have, der ligger ugeneret på bagsiden af den private beboelse, er endnu et stort plus ved ejendommen.

Opvarmningen af boligen foregår med fjernvarme, mens erhvervsdelen opvarmes med gas og kalorifer suppleret med solpaneler.

For tilflyttere til Nørre Aaby kan nævnes, at det er en mindre velfungerende by, med gode skoler, pasningstilbud, idrætsfaciliteter, et udvalg af forretninger og dagligvarebutikker og et godt foreningsliv. Ejendommen ligger i gå- og cykelafstand til alle faciliteter, ikke mindst til den omkringliggende skønne natur. Med kun 5 minutters kørsel til motorvejen, er man hurtigt både mod Odense eller Jylland.

Partner

Jan Højer Hinnerskov

+45 31520078

[email protected]