SOLGT

Kildehøj 10, 5500 Middelfart

Gennemrenoveret patriciervilla med fantastisk udsigt

Tæt på både skov, vand og bymidte ligger denne nænsomt totalrenoverede patriciervilla fra 1935. Hele ejendommen er gennemrenoveret i perioden 2013/2014 med blandt andet udgravning og isolering af kælder, gulvvarme i kælder, nye elinstallationer, 3 nye badeværelser, og nyt køkken alrum. Den store renovering er foretaget med stor respekt for ejendommens oprindelige udtryk og værdier.

Fra det øjeblik du åbner hoveddøren mødes du af smukke detaljer, der sammen med blandt andet stuklofter, massive trægulve, samt nøje udvalgte materialer, gør ejendommen til noget helt særligt. Stueplan indeholder stor rummelig stue med direkte forbindelse til det store køkken alrum, og med udgang til terrasse. Lyset i stue og køkken alrum er noget helt særligt, på grund af de mange store vinduer, og ikke mindst er der smuk udsigt over Lillebælt med kig til begge broer. I stueplan er der ligeledes kontor og badeværelse. Førstesalen byder på 3 gode værelser, stort forældresoveværelse med fantastisk udsigt og med udgang til altan, samt smukt badeværelse med synlige bjælker og nedgang til fritstående badekar.

Kælderen indeholder stort bryggers med udgang til haven, vinkælder, badeværelse samt 2 store brugbare rum.

Den 3 etagers rummelige ejendom er renoveret med nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, som sammen med de mange velbevarede kendetegn fra en ældre patriciervilla, får hele ejendommen til at emme af æstetik, kvalitet og nøje afstemte detaljer.

Går du ud på ejendommens store flisebelagte terrassemiljø, vil du opleve at detaljesansen, æstetikken og det høje kvalitetsniveau følger med hele vejen rundt. I forbindelse med renoveringen er altanen fra stuen udvidet med stor hensyntagen til at bevare det oprindelige udtryk, ligesom der omkring hele ejendommen blev lagt fliser, opført sort omkransende hegn og lukket af med smedejernslåge.

Ejendommen ligger fantastisk i forhold til bymidten, vandet, skoven og motorvejen.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]