SOLGT

Plantagen 21, 5500 Middelfart

Liebhaveri i særklasse - æstetik, arkitektur, minimalisme og lysindfald i høj kvalitet.

Fantastisk ejendom opført i tidsløse kvalitetsmaterialer fra A-Z. Hele ejendommen emmer af luksus, æstetik og minimalisme, og sammen med det helt fantastiske lysindfald er denne ejendom noget helt særligt. Med denne ejendom får du det hele, god plads, beliggenhed på stille lukket vænge, skøn panoramaudsigt både ud over Lillebælt, med kig til begge broer, og ikke mindst ind over Middelfart, hvor du om aftenen kan se belysningen i Havnegade. Derudover er placeringen perfekt, hvis du er pendler og har brug for hurtigt at komme til motorvejen, eller blot ønsker at have få hundrede meter til skov og strand og få minutter til Middelfart Centrum. Med børnevenlig cykelsti til skole, er det samtidig sikkert for børnene at komme i skole.

Ejendommen indeholder i stueplan flot hall med glastrappe til første sal, 3 gode værelser, hvoraf det ene pt. anvendes som værksted, stort badeværelse med brus og bryggers. Fra både bryggers og værksted er der adgang til den store dobbelte garage med 2 el-porte og gulvvarme. Fra værksted er der ligeledes adgang til teknikrum.

På 1. sal er der stor stue med panoramaudsigt over Lillebælt og udgang til en stor vestvendt terrasse, hvor du kan nyde solnedgangen, stort lækkert badeværelse med spabad og fra badeværelse direkte adgang til walk-in og soveværelse. På den anden side af den fantastiske glasgang, der forbinder stue og køkken allrum, finder du et smagfuldt GeD Cucine køkken med mange lækre detaljer, og med skønt spiseområde, hvor der ligeledes er panoramaudsigt og udgang til vestvendt udsigtsterrasse. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til den skønneste terrasse bag ejendommen.

I byggeriet er der i særlig grad tænkt lysindfald, og med store vinduespartier fra gulv til loft, særlige vinduespartier mod loft, spejlløsninger og vinduespartier mellem rum, er dette opnået til fulde, hvilket udover lyset overalt i huset ligeledes betyder, at du kan sidde ugeneret på terrassen bag huset og stadig nyde udsigten over de to broer gennem huset.

Ikke mindst er ejendommen fyldt med tekniske detaljer, blandt andet to Genvex-anlæg, Beo Link og IHC. Haven er indrettet, så der er mindst mulig vedligeholdelse, men gode opholdsarealer, bålplads og adgang til 16 m2 redskabsrum.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]