Prinsensgade 6, 7000 Fredericia

Skøn lejlighed med fantastisk beliggenhed

Kun et stenkast fra Fredericia Vold og få hundrede meter til både vand og by ligger denne skønne 1. sals lejlighed i en velfungerende og økonomisk sund ejerforening med 5 lejligheder.

Med synlige bjælker i det store centrale køkkenalrum og stue i ét, har denne lejlighed nogle helt særlige og hyggelige egenskaber. Det lækre Designa køkken fra 2018, i hvid og eg, er gennemtænkt med blandt andet udnyttet sokkel, så der er godt med skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens altan. Derudover indeholder lejligheden mindre entré, bryggers, stort soveværelse med plads til god skabsløsning, nyere badeværelse, mindre værelse samt loftsrum over badeværelset. Med de store vinduespartier, loft i kip og det lyse trægulv er der her tale om en en lys og rummelig lejlighed med en rigtig god planløsning.

Til lejligheden hører 12 m2 stor altan, og ikke mindst er der frit adgang til ejerforeningens fælles have. Med god afstand til de omkringliggende ejendomme er der privatliv på både altan og i have, ligesom ejendommen ligger perfekt i forhold til solen. Lejligheden har, udover adgang til fælles have, også brugsret til cykelskur og et skur, hvor hver beboer har en reol.

Fredericia har det hele - smuk smuk natur, lækker badestrand, hyggeligt havnemiljø, og velfungerende byliv med godt café- og restaurationsliv. Lige udenfor hoveddøren er der adgang til hele 16 km gangstier på Fredericia Vold.

Kontakt os for nærmere info eller fremvisning af denne skønne lejlighed.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING