Strandvejen 52C, 5500 Middelfart

Projektejendom eller indflytningsklar udsigtsvilla

Med kort afstand til midtbyen og med skøn udsigt over Lillebælt ligger denne ejendom godt tilbagetrukket fra Strandvejen og med dejlig ugeneret have. Ejendommen er som udgangspunkt indflytningsklar, men med denne beliggenhed kan man med fordel også anse ejendommen som en projektejendom, der kan udvikles til en moderne funkisvilla. Billedet på forsiden og de sidste 3 billeder i salgsopstillingen er derfor et bud på, hvordan ejendommen kan se ud, hvis man arbejder ud fra ønsket om leverum og en stor terrasse på 1. sal for at udnytte den skønne udsigt.
Ejendommen i dens nuværende form indeholder stort lyst køkken-alrum, og med direkte adgang til stue, med stor åben pejs, og med udgang terrasse og vestvendt have. Derudover entre med trappe til 1. sal, kontor, gæstetoilet og stort funktionelt bryggers. Fra bryggerset er der direkte udgang til dobbelt carport med stort bagvedliggende skur. Fra haven er der adgang til 33 m2 tør kælder.
1. sal indeholder stort soveværelse med udgang til altan, hvorfra udsigten er fantastisk. Derudover badeværelse med Multiform inventar, samt to værelser og mindre rum til walk-in eller kontor.

Der er her tale om en særdeles velholdt ejendom, og med særdeles mange muligheder og med en attraktiv beliggenhed tæt på både by, skov, vand og motorvejstilkørsel, og ikke mindst med muligheden for at nyde solnedgangen fra de vestvendte terrasser.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING