Ronæsvej 8

Erhvervsejendom med mange muligheder og unik placering ved Gamborg Fjord

For den rette køber er der uanede muligheder med denne særdeles velholdte og idyllisk beliggende erhvervsejendom.

Hele ejendommen er opført i 1989 og gennemgribende renoveret, senest i 2016. Renoveringen er sket i højeste kvalitet, og i den oprindelige smukke bindingsværksstil.

Den smukke ejendom ligger direkte ned til den idylliske Gamborg Fjord ved Lillebælt, med egen sandstrand og omgivet af en smuk gammel park på 16.000 m², med 2 søer og mange skyggefulde gamle træer og en stor lækker terrasse.

Landstedet Rosenholm er en pragtfuld helårsbolig uden bopælspligt, med tilhørende erhverv, og er velegnet til den store familie, til virksomheden, der kan afholde virksomhedens møder i helt private og afslappende rammer, eller som udlejningsejendom.

Så snart man træder ind gennem ejendommens hoveddør i midten af den næsten 50 meter lange hovedbygning, og ind i den store hall i 2 etager, starter oplevelsen af at være ført ind i nogle helt fantastiske rammer.

Fra hall’en går man enten ind i køkken og tilhørende spisestue, eller i en stor stue med udkig til den store park.

Fra spisestuen er der adgang til et stort og unikt bibliotek med pejs. Mellem stue og spisestue ligger den store og smukke pejsestue med udgang direkte til den store terrasse.

I den ene ende af den store hovedbygning ligger det hele 77 m² store masterbedroom med marmorkaminer og eget stort badeværelse. Ved siden af masterbedroom er der tillige et stort soveværelse med dobbelt badeværelse.

I den anden ende af huset ligger 3 værelser, ligeledes med eget badeværelse til hvert værelse og adgang til sidebygningen med hele 174 m² pool- og relaxområde, med en 65 m² stor swimmingpool, 6-personers spa, sauna, grotter, vandfald og bar. Ved siden af pool- og therapy og relaxområdet findes der et stort aktivitetsrum med både billard og bordtennis. Dette rum vil nemt kunne ændres til garage til 3 køretøjer.

På 1. salen findes yderligere 4 soveværelser med tilhørende badeværelser, samt mulighed for at etablere en separat lejlighed på ca. 78 m², med egen indgang fra bagsiden af huset.

I kælderen findes vaskerum samt 40 m² store vinkælder med 600 år gamle egetræsbjælker, smukke smedejernslåger og kampestensgulv.

Hele pool-området har Genvex-anlæg, der sikrer et godt indeklima – også i resten af ejendommen.

En ejendom i særklasse, som absolut skal opleves!

Ejendommen kan erhverves ved køb af selskabet Rosenholm A/S.

Den nuværende ejer har gennem de senere år brugt den til udlejning til nogle af landets helt store virksomheder.

Sagsnr. 19HH952

Pris: 11.500.000 kr.
m2: 785 m2
Forrentning:
Grundareal: 27.590 m2
Bebygget Areal: 569 m2
Bygget/ombygget: 1989/2016
Energimærke:

Kontakt os her

Har du spørgsmål, så kan du kontakte os her.

Dit navn

Din Email

Emne Hvad er din forespørgsel om?

Din besked