Røjlevej 30 / Strib Landevej 101

Investeringsejendom – utallige muligheder og unik liebhaverbolig

MULIGHEDER

For den rette køber er der uanede muligheder på denne helt unikke ejendom.

Ejendommen kan erhverves ved køb af selskabet Rosenkilde Gods A/S.

Der er mulighed for at udstykke ejendommen i to matrikler, således erhvervsområdet og privatområdet får hver sin matrikel.

Ud over den helt ekstraordinære private liebhaverbolig, er der mulighed for enten selv at drive produktions- eller anden erhvervsvirksomhed fra ejendommen, eller at udleje alle eller dele af de øvrige bygninger.

På nuværende tidspunkt er ridecenter og restaurationslokaler udlejet til to forskellige lejere. Derudover er kontorfaciliteter og 2 produktionshaller udlejet til de nuværende ejere. Hvis køber ønsker det, kan der indgås lejeaftale med de nuværende ejere med en bindingsperiode på 5 år.

Hvis køber selv ønsker at gøre brug af kontor og produktionshaller, er dette naturligvis også en mulighed.

De tre sammenbyggede nuværende staldbygninger kan for få midler ombygges til lager, produktions- og/eller kontorfaciliteter.

En del af græsarealet mod nord bag ridecentret, som ikke bruges af ridecentret, er udlejet til natopbevaring af lastbiler og -hængere.

Der er tillige en byggeret på opførsel af 148 m² erhvervsbygning.


BESKRIVELSE

Ejendomsbeskrivelse – privatbolig
Når porten åbnes og man kører gennem alléen, forbi lysthuset og den lille sø troner ejendommen sig præsentabelt frem. Ejendommen, der er opført i 2009, rummer hele 775 m² bolig, fordelt med 405 m² i stueplan, 370 m² på første sal, og hele 812 m² i kælderen. Mellem to nedkørsler til den store kælder, troner ejendommens store trappe med opgang til hoveddøren og de omkringliggende terrasser.

At åbne hoveddøren og træde ind i ejendommens hall, med de to flotte hvide trapper til 1. sal og med 8,5 meter til loftet, er som at træde ind i en drøm. Kombinationen af mørke travertingulve, garderober i valnød og hvide trapper, på hver side af en elevator, er helt unik. Der er direkte adgang fra hall’en til spisestuen som ligeledes kan bruges som mødelokale og konferencerum. Til højre for spisestuen ligger ejendommens bibliotek/pejsestue og til venstre for spisestuen en større dagligstue og tilstødende stort køkkenalrum med højglans-elementer og granitbordplader.

I forlængelse af biblioteket er der en mindre lejlighed, som kan tilgås enten fra biblioteket eller fra terrassen afhængigt af ønske (pt. er indgangen fra biblioteket lukket af). Lejligheden er indrettet med entré, værelse, køkkenalrum og stue i ét, mellemgang samt et lækkert badeværelse.

Med franske døre som vinduespartier i hele stueplanen og med hele 35 dobbeltdøre er der et helt unikt lysindfald i alle rum.

På førstesalen synker fødderne ned i tykke råhvide gulvtæpper, når man bevæger sig rundt mellem værelser, motionsrum (som nemt kan placeres i kælderen i stedet) og badeværelser. I det ene badeværelse kan man nyde udsigten over skoven fra det flotte badekar.

Alle ejendommens badeværelser er ligeledes med højglanselementer.

Bevæger man sig i stedet ned i kælderen, møder man det ene store rum efter det andet.Vaskerum, depotrum, vinkælder, spillerum og ikke mindst en helt unik garage med plads til 8 biler, og mulighed for ophejsning af biler, hvis interessen skulle falde på renovering af biler. I modsatte ende af kælderen findes yderligere en garage med plads til 2 biler.

Ejendommen er opført i Antik tegl fra Randers Tegl, tag med glaseret vingetegl også fra Randers Tegl og med tagrender og spir i kobber.

Både stueplan og kælder er med gulvvarme, og ejendommen opvarmes fra en 45 kW varmepumpe, som også sørger for opvarmning til ridecentret. Til varmepumpen er der tilkoblet et 68 kW solcelleanlæg.

Ejendommen har IHC-anlæg, Bose lyd- og surround anlæg på alle tre etager, alarm og videoovervågning.

Lysthuset ved søen foran ejendommen indeholder stue og køkken i ét samt et mindre badeværelse. Et helt fantastisk lille lysthus til afslapning, maling, coachingvirksomhed eller lignende.

Privatboligen kan overtages møbleret efter nærmere aftale.

Hele den private ejendom og den dertilhørende jord er afskærmet fra de øvrige bygninger, og med den etablerede præsentable port, kan der lukkes af for tilkørsel fra de øvrige bygninger for alle, der ikke har et ærinde ved privatboligen. Både denne port og naturligvis også porten for enden af alléen til privatboligen er videoovervåget og med højtaleranlæg.

EJENDOMSBESKRIVELSE – ERHVERVSAREALER

Erhvervsområdet består af følgende ejendomme:

Hestestald på 1.350 m² i tre sammenhængende bygninger, opført i mursten og tagplader af fibercement.
Ridehal på 1.983 m² med tilhørende rytterstue. I denne ejendom ligger også restaurationsdelen.Opført i metalplader og tagplader af fibercement. Er pt. udlejet.
Ridehal på 2.891 m² som pt. er udlejet til produktionshal. Opført i plader og tagplader af fibercement. I bygningens ene ende er der 150 m² kontorfaciliteter.
Bygning på 1.309 m² indeholdende 55 ridebokse opført i plader og med tagplader af fibercement. Er pt. udlejet.
Halmlade på 746 m² med åbne sider og tagplader af fibercement. Er pt. udlejet.
Maskinhus på 754 m² opført med i plader og tagplader i fibercement. Er pt. udlejet.
Skridthal på 268 m². Er pt. udlejet.
Erhvervsbygning på 545 m² opført i metalplader og tagplader af fibercement. Er pt. delvist udlejet.

Ridecenter

Ridecentret er udstyret med alt det bedste indenfor hesteverdenen. Hele 55 hestebokse, en stor ridehal, skridthal, halmlade, maskinhal og omkringliggende naturskønne marker, gør hestelivet på denne ejendom helt unikt for både heste og hesteejere.

Øvrige bygninger

Alle øvrige bygninger, som produktionshaller, kontor og restaurationslokaler er opført i gode materialer og er særdeles velholdte. Restaurationslokalerne kan rumme op til 250 spisende gæster.

OMRÅDEBESKRIVELSE

Ejendommen ligger helt unik placeret midt i naturen i det naturskønne område Strib ved Middelfart. Med rådyr og fasaner gående i baghaven, kan man nyde årstidernes skiften i det omkransende skovområde.

Strib er kendetegnet ved et tæt nærmiljø, gode naturområder, dejlig strand, gode indkøbsforhold, svømmehal, fritidscenter, bibliotek, en velfungerende skole og flere daginstitutioner.

Med kun 1 km fra motorvejsafkørsel 58B, Middelfart, ligger ejendommen unikt placeret midt i landet, og med kun 1 times kørsel til Århus og 2 timers kørsel til København. Nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, hvortil køretiden er ca. 45 minutter.

Sagsnr. 19HH943

Pris: 42.000.000
m2: 10.284
Forrentning: 8,73
Grundareal: 152.229
Bebygget Areal: 10.284
Bygget/ombygget:
Energimærke:

Kontakt os her

Har du spørgsmål, så kan du kontakte os her.

Dit navn

Din Email

Emne Hvad er din forespørgsel om?

Din besked