Havnegade 45, 5500 Middelfart

Stor udviklingsejendom med fantastisk udsigt

Vil du bo midt i byen og med den skønneste udsigt udover Lillebælt og de to broer, så undersøg nærmere, hvad denne store ejendom, der rummer hele 250 m2 bolig og fuld kælder kan omdannes til.
Mulighederne er mange og ejendommen er særdeles velegnet til enten den pladskrævende familie, eller til en blanding af liberalt erhverv i stueplan og beboelse på 1. sal.
Ejendommen kræver en større renovering, men grundelementerne er til stede for at skabe en unik ejendom. Der er blandt andet gode store rum, højt til loftet på begge etager, gamle trægulve og skifertag fra 2012.
Med eksempelvis en ny stor terrasse i haven og et gårdmiljø på bagsiden af huset, er der basis for at skabe et hyggeligt og brugbart udemiljø, og dermed få det bedste ud af de helt utrolig flotte rammer. Ligeledes er der mulighed for at lave parkering i en del af haven.
Ejendommen indeholder i stueetagen, entre, stor rummelig stue, køkken, badeværelse og 4 værelser – flere rum med flot udsigt. På 1. sal er der 2 stuer, køkken, badeværelse og 3 værelser, samt altan mod gården. Fra gården er der henholdsvis bagindgang, der fører til begge etager, samt nedgang til kælder. Kælderen indeholder gode store rum og har udgang til haven.
Ejendommen er pt. registreret som 2-familiesejendom, men der er mulighed enten for omdannelse til 1-familiesejendom eller blandet bolig/erhverv.