Bødkervej 3, st. 3., Snoghøj, 7000 Fredericia

Præsentable lokaler til klinik eller kontor

I den markante og veludnytttede bygning på Bødkervej 3 i Fredericia, med fuld synlighed fra den trafikerede Snoghøj Landevej og fra motorvejsnettet er der mulighed for at leje et eller flere kontorer eller behandlerlokaler.

Lokale 3 er 42 m2, lokale 4 er 38 m2 og lokale 15 er 30 m2. De nævnte arealer er ekskl. fællesarealer. Den anførte husleje er for lokalet på 42 m2 og den årlige leje er inkl. el, vand, varme og fællesudgifter.

De tre lokaler ligger alle i samme gang ved siden af hinanden. I samme område er der en fysioterapeut og et fitnesscenter. Lokalerne har tidligere været brugt til kontorer. Der er i alle 3 rum store vinduespartier, der gør lokalerne lyse og venlige. Lejemålene er indflytningsklare og kan benyttes til enten klinik eller kontor. Byggestilen er klassisk og med et gennemført materialevalg i høj kvalitet. Lejer du dette lokale får din virksomhed derfor en meget præsentabel synlighed. De fleste lokaler i ejendommen er udlejet, blandt andet til privathospital, tandlæge, fitnesscentre og fysioterapeut.