Bødkervej 3, 7000 Fredericia

Stor og præsentabel investeringsejendom

Flot, markant og unik bygning beliggende ved afkørsel 59, østjyske motorvej og med fuld synlig profilering fra den trafikerede Snoghøj Landevej og fra motorvejsnettet. Ejendommen er bygget i to forskellige højder, således at hvert hjørne er højere end den øvrige bygning og indeholder 3 etager, hvorimod midterbygningen og den bagvedliggende bygning indeholder 2 etager.

Byggestilen er klassisk og med et gennemført materialevalg i høj kvalitet. Ejendommen er opført med en lang række specialindretninger, blandt andet et lækkert spaområde.

I underetagen er der blandt andet gode omklædnings- og badefaciliteter til både herre og damer, og ikke mindst store lagerrum, der kan anvendes til depot, produktion eller garage. Derudover er der et fælles teknikrum.

Stueplan er indrettet med blandt andet fitnesscentre til Loop og Load, diverse behandlerrum, toiletter og ikke mindst er der et stort indgangsparti med trappe og elevator til 1. sal.
1. sal indeholder stor flot reception, hvorfra der er adgang til venteværelse til privathospital, tandlæge og tandtekniker. Derudover er der et stort wellnesscenter med blandt andet flere behandlerrum, udendørsspa, hamam, dampbad, saltkar, spa og tagterrasse. Sidst men ikke mindst er der et større køkken og frokoststue, der benyttes af lejerne.

Med elevatoren kan du komme på 2. sal, hvor jordemodercenteret er beliggende.

Der er mulighed for at udbygge ejendommen med godt 900 m2.

Ejendommen er pt. opdelt i 15 lejemål samt fælles teknikrum. De 3 ankerlejere udgør godt 40% af lejeindtægten.

Ejendommen kan evt. erhverves i selskab.