Bødkervej 3, 1., Snoghøj, 7000 Fredericia

Spa, wellnes- og behandlerlokaler udlejes

Ønsker du at drive dit eget spa- og wellnesssted, har du nu muligheden i lækre lokaler i den markante ejendom beliggende på 1. sal på Bødkervej 3 i Fredericia, med fuld synlighed fra den trafikerede Snoghøj Landevej og fra motorvejsnettet.

Med indgang direkte fra ejendommens receptionsområde, går man ind i en fordelingsgang, med adgang til omklædningsfaciliteter, og videre ind i spaområdets omdrejningspunkt, et stort og hyggeligt lokale med spa, plads til frugt, vand m.v. hvorfra der er indgang til de forskellige lækre spamuligheder som blandt andet, hamam, saltkar, sauna, dampbad, og oliebad, ligesom der er adgang til både udendørsterrasse med spa og til flere bahandlerrum. Med stjernehimmel i de fleste rum, og med varme farver på både vægge og lamelgardiner er der lagt op til afslappende timer for gæsterne.
De fleste lokaler i ejendommen er udlejet, blandt andet til privathospital, tandlæge, fitnesscentre og fysioterapeut, og der er derfor en god synergi mellem de forskellige lejeres kunder.

Ejendommen er bygget i 2007 i lækre kvalitetsmaterialer og med mange arkitektonisk flotte valg, hvilket gør ejendommen særdeles præsentabel.