Kingstrupvej 48, 5592 Ejby

Kombineret erhverv og bolig med god placering

Denne ejendom består af 354 m2 erhvervsareal indeholdende stor regulær hal, stort værksted og gode personalefaciliteter. Både værksted og hal er gode regulære rum, begge med porte direkte ud til stort flisebelagt areal foran ejendommen. Erhvervsarealet benyttes i dag til blikkeslagerforretning, men har særdeles mange anvendelsesmuligheder, både på grund af beliggenhed og de store regulære bygninger med gode tilkørselshold. Ejendommen kan benyttes til både værksted, produktionsvirksomhed og/eller lager.

Den tilhørende bolig i 2 etager rummer hele 295 m2 og fremstår i særdeles flot og velholdt stand. Boligen består af stor entré med flot trappe til 1. sal, stor stue og spisestue med udgang til haven, stort kontor, toilet og velfungerende og moderne køkken med spiseplads. På 1. sal er der 3 store værelser og badeværelse. I kælderen er der 3 disponible gode rum. De store vinduer overalt i ejendommen gør, at der er et helt fantastisk lysindfald. Til ejendommen hører der en utrolig smuk parklignende have på ca. 2.500 m2. Størstedelen af haven er belagt med græs, så den er let at holde.

Beliggenheden i Ejby er både synlig og let at komme til. Ejendommen er beliggende i yderområdet af erhvervsområdet, med privatboligen grænsende op til et af parcelhusområderne i byen.

Med en bebyggelsesprocent på 40 er der mulighed for at udvide erhvervsarealet, såfremt der skulle være behov for det.
HENT DOKUMENTER

Partner

Jan Højer Hinnerskov

+45 31520078

[email protected]

BESTIL FREMVISNING