Kontakt din lokale liebhaver-ejendomsmægler i Middelfart og omegn

Vil du købe eller sælge liebhaveri i Middelfart og omegn, så er vi den rigtige ejendomsmægler at vælge! Salg af liebhaverboliger kræver noget særligt. Hos Hinnerskov Ejendomme er du garanteret professionalisme og engagement fra start til slut. Vi lever af at bringe køber og sælger sammen, og har gjort det i mange år. Hvert boligsalg planlægges individuelt, så der i arbejdet er taget højde for, hvilken målgruppe der er køber til ejendommen. Derudover har vi føling med det lokale og mange års erfaring med os. Det betyder, at du er sikret en tryg købs- og salgsoplevelse. Kontakt os allerede i dag - og lad os hjælpe dig godt igennem en god boligproces. 
HINNERSKOV EJENDOMME
Havnegade 5A
5500 Middelfart
Tlf. 2116 4422
Mail: kontakt@hinnerskovejendomme.dk
CVR: 36488859

ÅBNINGSTIDER
Mandag                                 09.00 - 16.00
Tirsdag                  09.00 - 16.00
Onsdag                 09.00 - 16.00
Torsdag                 09.00 - 16.00
Fredag                   09.00 - 15.00
Lørdag                   Efter aftale
Søndag                  Efter aftale

Medarbejdere

Mette Højer Hinnerskov

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

Find lokalt liebhaveri
Som liebhaverejendomsmægler i Middelfart og omegn har vi øje for lokalt liebhaveri. Vi ser de boliger, som er noget helt særligt. Vi holder øje med markedet og finder de bedste liebhaverboliger, der kan opfylde dine boligdrømme. Det kan være boliger med fantastisk vandudsigt, historiske detaljer eller tegnet af nytænkende arkitekter.
Erhvervsejendomme til dine behov
Leder du efter den rette erhvervsejendom til din virksomhed - så lad os lede med. Vi har i mange år beskæftiget os med køb og salg af erhvervsejendomme, så vi kan via netværk finde det helt rigtige match til dig. Når du vælger os som din erhvervsmægler, arbejder vi på sagen, indtil vi har fundet det, du søger. Vi har dine kriterier for øje og gennemsøger markedet for spændende muligheder. Se vores investeringsejendomme og erhverv til eget brug.
Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du ønsker at sælge eller udleje din erhvervsejendom. Vi har løbende dialog med en lang række investorer, der opkøber ejendomme, ligesom vi hver uge bliver kontaktet af virksomheder, der mangler nye lokaler.
Rådgivning og kontakt
Lad os være din ejendomsmægler, når du skal købe eller sælge bolig i Middelfart og omegn. Vi står klar med rådgivning og kan hjælpe dig med at holde styr på alle detaljerne i en handel. Det giver dig ro til at vælge det rigtige hus eller starte et nyt kapitel et andet sted. Hos Hinnerskov Ejendomme er det de små ting der tæller - og det vil du kunne mærke. Læs mere om os eller kom forbi til en uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig.
Køberrådgiving
Er du ved at købe ejendom og har brug for en køberrådgiver, så hjælper vi dig gerne. Det er en stor ting at købe ejendom, og der er både mange dokumenter, man skal forholde sig til, og mange praktiske opgaver, der skal løses inden nøglerne kan udleveres. Ved at bruge os som køberrådgiver, er du sikret professionel rådgivning og vejledning i en uvant situation.
Du kan trygt overlade købsprocessen til os, så du primært kan glæde dig til at overtage nøglerne.