Banevolden 4, 5591 Gelsted

Gennemrestaureret stationsbygning til erhvervsmæssig benyttelse

Efter en 2 år lang gennemgribende restaurering, forestået af nuværende ejer, Realdania By & Byg, er den tidligere stationsbygning nu klar til nye aktiviteter, og indeholder 174 m2 erhverv i stueplan, samt kælderareal. Derudover er der mulighed for at leje 134 m2 uopvarmet lager efter nærmere aftale.

Da det har været vigtigt for Realdania By & Byg at bevare kulturarven, har hovedteamet i den omfattende restaurering været at genskabe så meget af bygningen som muligt, både i forhold til materialer og farvevalg. Taget er skiftet med nye tagsten magen til de oprindelige, alle vinduesrammer er repareret og nymalet, forsatsvinduer har fået skiftet håndtag fra stål til messing, træværk i lokalerne er genskabt, bænke i den tidligere ventesal er bevaret, og væggene er skrabet i bund, for at finde de oprindelige farver på væggene, som dernæst er benyttet.

Generelt har både arkitekter og konservatorer, med stor succes, haft fokus på at bevare det oprindelige udtryk sammenholdt med, at ejendommen er gjort nutidig i forhold til benyttelse af både erhvervslokalerne og boligen.

Erhvervslokalerne indeholder stor hall/storrumskontor i den tidligere ventesal, 2 kontorer/mødelokaler, køkken, 2 toiletter og adgang til 1. sal, samt kælder, der indeholder 5 disponible rum.

Der er tale om en helt særlig ejendom, hvor der er mulighed for at drive liberalt erhverv i lokaler med wauw-effekt.
I forbindelse med den gennemgående restaurering, er der skiftet fra oliefyr til fjernvarme, ligesom alle VVS- og el-installationer er nye.
Udlejer ligger vægt på en, at ejendommen skal udlejes til en lejer, der kan bruge ejendommen som den fremstår efter restaureringen. Derudover ligges der vægt på den fremtidige lejers professionelle virke og soliditet. Det er derfor et krav, at man forud for en fremvisning er i dialog med ejendomsmægleren omkring disse forhold.
HENT DOKUMENTER

Partner

Jan Højer Hinnerskov

+45 31520078

[email protected]

BESTIL FREMVISNING