OVERVEJER DU AT SÆLGE DIN BOLIG?

Vi bor og arbejder i Middelfart, og har gjort det i mange år – vi elsker derfor at fortælle dig, alt hvad vi ved om Trekantsområdets mange muligheder og små hemmeligheder.

Når du bestiller en salgsvurdering, gør vi naturligvis et grundigt forarbejde, inden vi giver dig vores bud på den aktuelle salgspris. Vores professionelle og nærværende tilgang til både sælger og køber skaber optimale rammer for dit hussalg.

Individuelt hussalg - hver gang!
Hvert hussalg er specielt. Fra vores side kan der blandt andet forventes:

  • Hurtig responstid.
  • En salgsvurdering foretaget efter grundig gennemgang af både huset, beliggenhed, og øvrige salg i området.
  • Skræddersyet salgsforløb.
  • Individuelt tilpasset markedsføring henvendt til den målgruppe, der er passer til huset.
  • Opfølgning på alle potentielle kunder.
  • Altid tilbagemelding til dig som sælger efter hver fremvisning.
  • Personligt engagement, nærvær og professionalisme.

Vi konkurrerer aldrig på pris, men altid på kvalitet. Vi er din liebhavermægler med godt købmandsskab, stor erfaring og indgående kendskab til liebhavermarkedet, og vi ved, hvad der skal til for at lukke en handel.

Vi går aldrig på kompromis med salgsprocessen, og vi stopper ikke før der er en underskrevet købsaftale. Vi er målrettede, effektive, og har store ambitioner på ejendommens, kunders og egne vegne.

Vi har ét mål, og det er at få ejendommen solgt til den mest mulige værdi for både sælger og køber. Vores ambitioner er store, og det er vores resultater også. Vi tør tænke ud af boksen, og finder de løsninger, ingen andre kan se.

Vi gør os umage gennem hele processen – og skal din ejendom sælges, så sælger vi den.

SE VORES SOLGTE BOLIGER

DET SIGER VORES KUNDER

 

DISKRET SALG

SÆLG DISKRET

Nogle ønsker af forskellige årsager ikke at deres ejendom eksponeres i det offentlige rum, men vil gerne sælge på de rette betingelser. Det respekterer vi naturligvis, og tilbyder derfor at disse ejendomme kan blive listet med begrænset information hos os, som diskret salg.

Disse ejendomme bliver hverken vist på Boligsiden.dk, Boliga.dk, sociale medier eller andre hjemmesider i øvrigt, og al kommunikation foregår i et erklæret fortroligt forum, som en skuffesag vi eksklusivt præsenterer for et selektivt udvalg af kunder.

Går du med overvejelser om at sælge din ejendom, og tænker at en mulighed kunne være at sælge den som et diskret salg, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende vurderingsmøde.

Kontakt os på; tlf. 2116 4422

LÆS MERE OM DISKRET SALG

BESTIL SALGSVURDERING

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT SÆLGE DIN BOLIG?