Erhvervsmægler


LANDSDÆKKENDE ERHVERVSMÆGLER

Som erhvervsmæglere er vi specialister i vurdering, salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme i hele Danmark. Uanset om du skal sælge, købe eller leje en erhvervsejendom, eller om du ønsker at købe ejendomme i investeringsøjemed, så kan vi hos Hinnerskov Ejendomme hjælpe dig trygt og sikkert gennem processen.

DEN RIGTIGE PRISSÆTNING

Når vi vurderer en ny ejendom, foregår det naturligvis via en grundig gennemgang af ejendommen. Derudover har vi blandt andet følgende med i vores overvejelser og beregninger.

  • Markedet i området. Er der meget til salg, er der identiske ejendomme, eller er det et marked, hvor minimalt er til salg eller står i tomgang.
  • Hvordan ser anvendelsesmulighederne ud for ejendommen. Jo flere anvendelsesmuligheder, jo mere attraktiv er ejendommen, hvilket har indflydelse på prissætningen.
  • Kan der gøres noget på og ved ejendommen, der kan optimere salgsprocessen.
  • Hvilket forrentningskrav er der i området eller på den givne ejendomstype.

 

IDENTIFICERING AF KØBER

Får vi ejendommen til salg afdækker vi først og fremmest potentielle købere i vores netværk og i køberkartoteket. Finder vi ikke herigennem det rigtige match, igangsættes målrettet online markedsføring til den relevante målgruppe – på den måde optimerer vi både på budgettet og på salgsprocessen.

 

DIALOG MED STORE DANSKE DETAILKÆDER

Får vi butikslokaler til leje, har vi løbende dialog med store danske detailkæder. På den måde kan vi hurtigt afdække, hvorvidt placeringen af de ledige lokaler kan benyttes i kædesammenhæng, eller om de skal udlejes til lokale detailhandlere. 

Vi har mere end 25 års erfaring med detailhandel, og adgang til beslutningstagerne i landets største kæder.

 

LØBENDE OPDATERING

Undervejs i processen holder vi naturligvis sælger/udlejer løbende orienteret om fremvisninger m.v. ligesom det er en selvfølge, at vi følger op på de henvendelser vi får fra potentielle købere/lejere. Udover den mundtlige løbende opfølgning og dialog, har du som sælger adgang til sagen online, hvor alle bilag, aktiviteter m.v. er registreret.

 

VORES KENDETEGN I BRANCHEN

Vi er kendt for at være omhyggelige, let tilgængelige, strukturerede og professionelle i vores opgaveløsning.

KØBERKARTOTEK

FIND DIN ERHVERVSEJENDOM

Er du på udkig efter erhvervsejendomme – køb til eget brug, leje eller investering - så tilmeld dig vores køberkartotek og præciser, hvad du søger. Når vi får nye ejendomme ind, der matcher dine ønsker, kontakter vi dig inden ejendommen markedsføres.

Tilmed dig vores køberkartotek her.