NY CENTRAL BYDEL MED
NATUREN OG HAVET SOM NABO

SKRILLINGEGAARD - MIDDELFARTS NYE BYDEL

En helt ny attraktiv bydel tager form i det sydøstlige Middelfart, tæt på Lillebælt, Skrillinge Strand, og Middelfart Golf og Marina.

Skrillingegaard er navnet på Middelfarts nye boligområde, der ligger centralt i forhold til både skole og pasningsmuligheder, by- og kulturliv, og ikke mindst tæt på både vandet og naturen. Ligeledes er der nem adgang til motorvejen, og området er derfor også oplagt for pendlere mod Jylland eller mod Odense.

Med godt 120 nye byggegrunde er der plads til store drømme, uanset om man har brug for flere kvadratmeter - eller måske bare højere til loftet. De første 2 etaper, med i alt 77 byggegrunde, er pt. til salg og opstarten er gået forrygende.

123 BYGGEGRUNDE MED PLADS TIL STORE DRØMME

I etape 1 og 2 udbyder vi 77 byggegrunde til salg på mellem 700 og 1.200 m2.
Her er der plads til at drømme og plads til at nyde livet.

LÆS MERE

NATUREN OG HAVET I FOKUS

Én af Skrillingegaards store forcer som ny bydel er omgivelserne. Naturen, de mange udendørs aktiviteter og ikke mindst vandet. For at dyrke netop disse kvaliteter bygges bydelen op omkring åbne, grønne kiler, der giver optimale muligheder for udsyn mod Lillebælt, Fænø og fra de højeste arealer Gamborg Fjord.


De grønne kiler giver ikke bare fornemmelsen af plads og højt til loftet, de kommer også til at danne rammen om hverdagens rekreative oplevelser for både boligområdets og nærområdets beboere. Fra Skrillingegaards grønne områder vil der komme stiforbindelser til de omkringliggende boligområder og de naturskønne arealer ved kysten.


Der ligges ekstraordinært mange penge i at gøre udstykningen til Middelfarts absolut mest attraktive udstykning med store grønne arealer, stier og generelt god luft mellem villaerne.

PLANKORT

GRUNDE I SKRILLINGEGAARD

Se mere om udstykningen og grunde til salg på skrillingegaard.dk
Kontakt ejendomsmægler Mette Hinnerskov for en uforpligtende snak om området og mulighederne.

+45 31 16 44 22

 

KONTAKT

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS HER!

KONTAKT OS

Hinnerskov Ejendomme

Havnegade 5A
5500 Middelfart

21 16 44 22 [email protected]

CVR: 36488859