ETABLERING AF MODERNE TRAFIKPLADS VED LANGESKOV


Moderne trafikplads ved Langeskov under udvikling 

BYGGEMODNET ERHVERVSJORD

Området er særdeles synligt langs den fynske motorvej ved Langeskov, og har nem tilkørsel til motorvejsafkørsel 47. Området er i dag ubebygget, men der igangsættes i Q3/Q4 2023 anlæggelse af moderne trafikplads med byggemodnede erhvervsgrunde. 

Formålet er at skabe et sammenhængende område, der er indbydende og repræsentativt for virksomheder, kunder og forbipasserende på motorvejen. 

Med godt 42.000 daglige forbipasserende biler vurderes beliggenheden at være særdeles attraktiv. 

I første etape udvikles 8 parceller til fastfoodrestauranter, transportcenter, servicestation og bilvask. I anden etape forventes der godkendt lokalplan således der også gøres plads til hotel/motel. 

 

Hent prospekt

 

KONTAKT

HAR DU SPØRGSMÅL? KONTAKT OS HER!

 

 

Det skal være nemt at vælge grønt

Elbillister på vej over Fyn skal have mulighed for at lade elbilen op med lynladere. Ventetiden kan udnyttes til et måltid mad i et af områdets mange spisesteder.

 

Traditionelle fastfoodkæder med drive-in

Der er afsat to arealer, der ønskes benyttet til burgerrestauration og anden traditionel fastfood. Begge meget gerne med drive-in mulighed.

 

Tankanlæg og transportcenter

Udover at der skal være mulighed for at tanke, tilbydes
lastbilchauffører parkeringsmuligheder i lukket område, med tilhørende velfærdsfaciliteter.

 

Langeskov

Den planlagte diversitet skal muliggøre anvendelsen af området som bl.a. pendlerområde, for de mange mennesker, der færdes på motorvejen, og de forskellige behov de har. Endvidere er ønsket, at udviklingen skal skabe god synergi med det eksisterende erhvervsområde mod øst, og at etablere ladestationer for elbiler på området.

I første etape udvikles parcel A, B, C, D, E , F og evt. H og I til fastfoodrestauranter, transportcenter, servicestation og bilvask. På sigt forventes der godkendt lokalplan til parcel G, til anvendelse som hotel/motel.

Området indgår i Kommunenplanen for Kerteminde Kommune 2021 - 2033, der blandt andet beskriver følgende vision:
"Et velfungerende og veludbygget vejnet er en af grundstenene for by- og erhvervsudviklingen. Kerteminde Kommune vil være kendetegnet ved god fremkommelighed, tilgængelighed og sikkerhed for alle trafikanter, og øge tilslutningen til omverdenen."