Kom trygt gennem dit boligkøb


KØBERRÅDGIVNING

Brug os som din køberrådgiver, så får du tryghed gennem hele processen, når du køber fast ejendom.

At købe fast ejendom er ikke bare en stor investering, men også en stor beslutning og kan være en kompliceret opgave. Som køberrådgiver hjælper vi dig gennem hele processen, så du trygt kan læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind i din nye ejendom.

Som køberrådgiver gennemgår vi alle dokumenter og forhold omkring ejendommen, og sikrer at alle forhold er i orden. Vi mødes så du er oplyst om alt det relevante omkring ejendommen, og ved, hvad du har skrevet under på. Derudover varetager vi naturligvis dialogen med sælger eller dennes ejendomsmægler og sikrer ikke bare en god proces, men sørger også for, at alle forudsætninger er opfyldt for at du kan overtage nøglerne. Ikke mindst så varetager vi opgaverne efter overtagelsen og koordinerer det praktiske i forhold til skøde og refusionsopgørelse.

Ønsker du hjælp til at finde den rigtige ejendom, og til at forhandle prisen på plads, så er det naturligvis også en mulighed. 

Udover at være uddannet ejendomsmægler er Mette godkendt køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det er din sikkerhed for kompetent rådgivning.

Skal vi hjælpe dig trygt gennem et huskøb?

 

KONTAKT OS!

TRYGHED I DIN BOLIGHANDEL

Vi hjælper dig trygt og ubesværet hele vejen igennem igennem boligkøbet.

Kontakt os allerede nu på tlf. 2116 4422 eller udfyld formularen her. Vi vender tilbage indenfor få timer.