KUNDERNE FORTÆLLER

Lone og Poul Erik

Hinnerskov Ejendomme har med en kundeorienteret tilgang solgt vores bolig som skuffesalg. Et kundeorienteret salg, hvor Mette har været lydhør overfor vores ønsker og behov og servicen gennem hele forløbet har været tilpasset netop vores ønsker og behov til processen. Men også en salgsproces, hvor Mette har været meget tillidsvækkende og særdeles fokuseret på at sikre match mellem køber og bolig og derved frasorteret useriøse henvendelser og rundvisninger.

Vi har gennem hele forløbet følt os trygge ved Mettes rådgivning og vil til enhver tid gentage samarbejdet med Hinnerskov Ejendomme.

Lise Juel Jacobsen

Hinnerskov Ejendomme ved Mette Hinnerskov kan varmt anbefales. 

Mette har været både professionel, lyttende, sympatisk og en dygtig rådgiver. 

Hun er yderst kompetent, og har sat sig godt ind i at formidle og fortælle om boligen og dens kvaliteter. 

Mette Hinnerskov er en dygtig sælger, der har lyst til at formidle. Mette solgte vores fantastisk hus på fem måneder. Vi har følt os professionelle hjulpet hele vejen igennem.

Jette P. Knudsen

Jeg har brugt Hinnerskov Ejendomme i forbindelse med en salgsvurdering af flere ejendomme til brug i forbindelse med en familieoverdragelse. De var effektive, engagerede og professionelle, og deres arbejde havde stor betydning for vores families håndtering af sagen.

Lisbeth Bang Bentzen

Det gik meget stærkt med salg af vores bolig, solgt på 4 dage, og det kan vi takke jer for. Tusind tak for seriøs, godt og kompetent arbejde. Vi har fra starten følt os trygge ved jeres rådgivning og vejledning. Vi har været imponeret over jeres hurtige respons ved spørgsmål og taknemmelige for, at i har været lydhøre over for vores ønsker og behov.

Vi kan klart give Hinnerskov Ejendomme de varmeste anbefalinger.

Hans Pedersen

Tak for hurtigt og professionelt arbejde med salg af vores ejendom. Jeg vil til enhver tid anbefale mit netværk at benytte jeres kompetencer, når det er relevant.

Alexandra Overgaard-Høifeldt

"Vi har benyttet Hinnerskov Ejendomme i forbindelse med salg af en lidt usædvanlig ejendom og kan kun give Mette og Jan den varmeste anbefaling og tak. De er dybt professionelle, har styr på juraen og et super godt kendskab til områdets forhold generelt og lokalplansforhold specifikt. De tager sig tid til den enkelte sag og yder en usædvanlig personlig, reel og venlig service. Hertil er de meget kvikke på både mail, sms og mobil og har også god dialog med kommunen. De gik den ekstra mil for at få en ejendom solgt, som andre mæglere ikke havde formået i årevis."

VIS FLERE ANBEFALINGER