SOLGT

Birkehøjvej 5, 5500 Middelfart

Renoveret ejendom med betagende udsigt

Oplev den mest fantastiske udsigt over Lillebælt fra denne renoverede ejendom, der er beliggende højt hævet over Strandvejen, på en lille lukket vej i det charmerende Strib.

Ejendommen er oprindeligt opført med 5 værelser og 2 stuer, men i forbindelse med renoveringen er der nedlagt vægge, så der i dag er stort soveværelse, et værelse og 2 stuer, hvoraf den ene stue, der er beliggende på 1. sal, er opdelt med halvmur, og den ene ende af etagen benyttes til kontor/atelier.

Ejendommen byder på en indbydende stueetage, hvor et stort åbent køkken-alrum giver dig mulighed for både plads til god spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne. Fra køkken-alrum er der udgang til havens afskærmede terrasse. I stueplan finder du også entré, et dejligt soveværelse med god skabsløsning, endnu et værelse, et praktisk bryggers med udgang til haven og et moderne badeværelse. En trappe fører dig op til første sal, hvor hele etagen benyttes som ét rum med stue og kontor, opdelt med en halvmur. Begge ender af stuen fører ud til en altan, hvor den store vestvendte altan giver dig en betagende 180 graders panoramaudsigt over Lillebælt. Her kan du nyde solnedgangen og skabe dit eget private fristed.

Haven er et ægte paradis for haveentusiaster med sine smukke blomsterbede, en lille urtehave og afskærmninger med bøgehække flere steder. Fra køkken-alrummet har du direkte adgang til en terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten.

Denne ejendom er en sjælden perle, der kombinerer skøn beliggenhed tæt på både vand, skov, by og indkøbsmuligheder, rummelig bolig og en fantastisk have. Her er der både plads til den modne familie, hvor børnene er flyttet hjemmefra, og familien med børn. Kontakt os nu for at arrangere en fremvisning og oplev selv alt, hvad denne ejendom har at byde på!

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]