SOLGT

Frifeltvej 3, 7000 Fredericia

Fantastisk gennemrenoveret liebhaverejendom med smukke detaljer

Tæt på naturen og med fantastisk udsigt over grønne arealer ligger denne nænsomt gennemrenoveret luksuriøse liebhaverejendom på hele 242 m2 bolig. Alle materialer er nøje udvalgt og hele ejendommen fremstår eksklusivt og helt ekstraordinær.

Fra det øjeblik du åbner hoveddøren mødes du af smukke detaljer, der sammen med blandt andet stuklofter, vægpaneler, hvidmalede trægulve, store rum og fantastisk lysindfald, gør ejendommen til noget helt særligt.

Stueplan indeholder stor hall med trappe til 1. sal, stor stue, soveværelse, badeværelse, 3 store gode værelser, hvoraf det ene i dag benyttes som walk in, bryggers og baggang. På 1. sal er der et stort køkken alrum og stue i ét, med fantastisk lysindfald og med direkte udgang til storslået tagterrasse med glasværn og med fantastisk udsigt udover det åbne landskab. Derudover et stort og smagfuldt badeværelse med fritstående badekar og kontor.

Der er gulvvarme i entre og alle flisebelagte arealer. Trægulvene er hvidmalet med slidstærkt materiale.

Sidst men ikke mindst er der til ejendommen en stor isoleret garage/værkstedsbygning med el-port og med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommens bagvedliggende velanlagte have er anlagt med stor græsplæne, terrasse, bålplads og et legehus bygget i et af havens store træer.
Ejendommen er beliggende i det naturskønne område mellem Fredericia og Vejle. Få minutters kørsel fra ejendommen ligger byen Smidstrup, som både indeholder børnepasning, skole og indkøbsmulighed.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]