Gl Strandvej 161, 5500 Middelfart

1. rækkes liebhaveri i særklasse

Her er der tale om en helt særligt beliggende arkitektejendom, med 180 grader panoramaudsigt, der tager pusten fra én. Den eksklusive velholdte ejendom strækker sig over imponerende hele 54 meter bred strandgrund.

Med store panoramavinduer mod vest kan du følge livet på vandet og ikke mindst den fortryllende solnedgang. Ejendommen er bygget således, at du er ugeneret fra både nabo og vej. Uanset om det er når du slår benene ud af sengen, om du laver mad, sidder i stuen eller på et af huset værelser - eller om du nyder de veludnyttede terrasseområder mod både øst og vest, så er du kun ganske få meter fra vandet.

Indvendigt imponerer ejendommen med en indbydende entré, der åbner op til en stue og forældreafdeling med et pragtfuldt soveværelse, der nyder godt af store vinduer med udsigt mod vandet. Et lækkert badeværelse fuldender dette rum. Den store og hyggelige spisestue samt køkken-alrummet med et stilfuldt Multiform-køkken tilbyder et ideelt samlingspunkt. Yderligere faciliteter inkluderer bryggers, 2 værelser og et ekstra badeværelse. Med kiplofter og en uovertruffen udsigt mod vest er denne ejendom en sand perle inden for liebhaverklassen.

Ejendommen består af entre med åben adgang til stue, hvorfra der er adgang til stor forældreafdeling med skønt soveværelse med store vinduer mod vandet samt lækkert badeværelse. Fra entre er der ligeledes adgang endnu en stue, som i dag benyttes som spisestue og derudover køkken alrum med Multiform køkken og plads til tv-stue. Derudover indeholder ejendommen dejligt bryggers, 2 værelser og ekstra badeværelse.

Under huset tag er der ligeledes carport og et særdeles rummeligt og veludnyttet skur. I hjørnet af den store have er der derudover en havepavillon et par meter fra stranden.

Med loft i kip og udsigt i særklasse er der her tale om en ejendom i den absolutte liebhaverklasse.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING