SOLGT

Havnegade 41, 5500 Middelfart

Ejendom med mange anvendelsesmuligheder - blandt andet bolig

Spændende ejendom, der både kan bruges til kontor, detail og restaurant, ligesom der er mulighed for at omdanne til byhus eller 2 lejligheder. Uanset om ejendommen skal bruges til kontor for en enkelt virksomhed, som kontorfællesskab, som butik i stueplan og bolig på 1. sal, eller om den helt skal omdannes til bolig, så er grundelementerne rigtig fine. Ejendommen er løbende vedligeholdt, senest i 2015 med blandt andet nyt tag, og fremstår pæn og præsentabel.

Ejendommen består af 285 m2 fordelt på 2 etager. I stueplan er der stort fælleskontor, toilet og mødefaciliteter. På 1. sal er der fælleskontor, mødelokaler, toilet og køkkenfaciliteter. Foran ejendommen er der gode parkeringsforhold, og der er mulighed for at leje op til 4 pladser.

Ejendommen har en fantastisk beliggenhed midt i byen og ikke mindst med god synlighed mod Havnegade og den skønneste udsigt over Lillebælt.

Området
Middelfart er en af de få byer i Danmark med tilgang af borgere, og både på grund af de mange borgere og en del store virksomheder, er Middelfart en velfungerende by, med kun få ledige lejemål - til forskel for både små og store byer i Danmark. Havnegade emmer af liv både dag og aften, og placeringen af dette lokale er særdeles attraktiv.
OBS: Ejendommen er pt. sammatrikuleret med Algade 45. Ved salg udmatrikulerer sælger de to enheder i selvstændige matrikler.

Partner

Jan Højer Hinnerskov

+45 31520078

[email protected]