Kystmarken 18, 5500 Middelfart

Nyopført ejendom i attraktivt nyt boligområde

Her har du mulighed for, om knap 6 måneder, at flytte ind i en helt nyopført lækker Hybel villa med virkelig god ruminddeling.

Ejendommens 155 kvadratmeter indeholdende stort køkken/alrum, viktualierum, stue, 4 værelser, bryggers og to badeværelser.
Med ekstra loftshøjde, to dobbelte terrassedøre og store vinduespartier får du her en ejendom med særdeles godt lysindfald.

Villaen opføres i blødstrøgne mursten, med træ-/alu-vinduer og døre, afvalmede gavle, zinktagrender, trægulve i stue og værelser, 60x60 cm klinker i køkken/alrum, gang, bryggers, entré, depot og badeværelser, akustiklofter i stue og køkken og gipslofter i øvrige rum. Med andre ord er der tale om et kvalitetshus med gode materialevalg.

Udover den lækre bolig får du også hele 48 m2 dobbelte carport inkl. skur som er isoleret i både gulv og loft.

Ejendommen købes som projektsalg, og du kan selv vælge, hvorvidt du ønsker at være med i hele byggeprocessen, eller om du blot vil have nøglerne overrakt, når ejendommen er klar til indflytning.

I prisen er der indregnet følgende:
Grund 1.125.000 kr.
Opførsel af hus og carport 2.345.000 kr.
Tilvalg 125.000 kr. (kan fratrækkes prisen, hvis der ikke er behov for særlige tilvalg)
Tilslutningsafgifter og jordarbejde 100.000 kr.

Ejendommen opføres i et lille lukket vænge i en ny og særdeles attraktiv udstykning tæt på både vand, skov og by. I udstykningen er der lagt vægt på brede veje, gode grønne områder, stisystem der forbindes med byens øvrige stisystemer.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING