SOLGT

Møllevænget 4, 5300 Kerteminde

Utrolig velholdt bungalowejendom i Kertemindes charmerende bymidte

Flot og velholdt bungalow-ejendom, med god ugeneret have.

Når du træder ind af hoveddøren mødes du af en flot trappe der fordeler sig til både stueplan og kælder. Går du de få trin op af trappen, kommer du op i en lys og flot gang, hvorfra der er adgang til flot og velholdt hvidt køkken med egetræsbordplader, til hyggelig stue med pejs (sælger har aldrig benyttet pejsen), lyst og velholdt badeværelse med terazzzobordplade og bruseniche, samt det ene af de to gode værelser på etagen. Fra køkkenet er der direkte adgang til spisestue, hvorfra der er en flot sort fransk dobbeltdør til stuen. Fra stuen er der ligeledes adgang til etagens andet værelse, hvorfra der er adgang til terrasse og have.

I alle rum er der egetræsgulve og ikke mindst gode store vinduespartier, der giver et fantastisk lys i hele huset.

Kælderplan indeholder bryggers med god plads til sko og jakker, fordelergang, samt stort vaskerum med en masse skabsplads og plads til at tørre tøj, alle rum med klinker, s 2 gode disponible rum med skabsplads, samt god høj krybekælder der i dag bruges til opbevaring.

På siden af ejendommen er der tilbygget et større skur, med adgang både fra forsiden og bagsiden af matriklen.

I den hyggelige have er der flere gode terrasseområder, der er omkranset af tæt bøgehæk, så der er mulighed for at finde både sol og læ og nyde den lukkede have.
Ejendommen ligger i Kertemindes charmerende bymidte, med kun få minutters gang til både byens butikker, havnen, stranden og ikke mindst byens skole.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]