SOLGT

Østergade 46, 5500 Middelfart

Stort butiks-/restaurationslokale med god placering

Tæt på Kvickly Middelfart, på trafikeret indfaldsvej til butikslivet, ligger dette store butiks-/ restaurationslokale, med stor synlighed og med gode parkeringsforhold bag ejendommen.

Lejemålet består af 577 m2 i stueplan, bestående af stort lyst butikslokale, mindre kontor, personalerum og toiletfaciliteter samt 300 m2 kælder med direkte adgang fra butikslokalet, i alt 877 m2.

Lejemålet kan benyttes til detail, restauration og kontor. Nabolejemålet er den velbesøgte restaurant Asia, som har ligget i ejendommen gennem mange år.

Der er indgangsforhold både fra parkeringspladsen bag ejendommen og direkte fra Østergade. På bagsiden af ejendommen er der en rampe, så det er nemt at få leveret varer direkte i niveau.

Middelfart er en attraktiv handelsby, med både kæde- og specialbutikker. Som nærmeste naboer til lejemålet er blandt andet Kvickly, Lagkagehuset, osteforretning, Flügger og optiker. Blot et par hundrede meter fra lejemålet ligger Nytorv, der huser Rådhuset, Normal, Only, Hennes & Mauritz og Café Mauritz.

Foran ejendommen passerer dagligt ca. 8.000 - 9.000 biler dagligt, så synligheden er særdeles attraktiv.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]