SOLGT

Oven Bæltet 26, 5500 Middelfart

Villa med wauweffekt og betagende udsigt

Denne imponerende liebhaverbolig på hele 271 m2 byder på enestående udsigt og eksklusive detaljer. Du bydes velkommen indenfor i den rummelige hall, hvor en smuk trappe fører dig op til første sal.

På første sal bliver du mødt af et stort køkken og stue i ét stort rum, perfekt til hygge og samvær med familie og venner. Brændeovnen skaber i vinterperioden en varm og indbydende atmosfære, mens det store vinduesparti åbner op til den vestvendte ca. 35 m2 store balkon med betagende udsigt over Lillebælt. Her kan du nyde solnedgangen og skabe uforglemmelige øjeblikke. På første sal finder du også et stort soveværelse med skøn udsigt, og et imponerende stort, lækkert badeværelse med et indbydende Philip Starck badekar, der skaber fornemmelsen af ro og spastemning.

I stueplan er der et ekstraordinært stort bryggers, ideelt til en travl familie, med et væld af skabe til opbevaring. Derudover er der tre store værelser, kontor, walk-in-closet, endnu et stilfuldt badeværelse og et disponibelt rum. Walk-in-closet og det disponible rum, der kunne benyttes til eksempelvis vinrum, er registreret som kælder, og tæller derfor ikke med i boligarealet.

Den kuperede og ugenerede grund giver dig privatlivets fred og mulighed for at nyde udelivet, enten på terrassen i haven eller på den store balkon på 1. sal. Beliggenheden er perfekt, med nem adgang til både vand, by og Staurby skov, hvor der er mulighed for gode gåture, eller en tur på mountainbike.

Denne liebhaverbolig er bygget med omhu og opført i lækre materialer, og med mange gode detaljer, som tilsammen er med til at gøre ejendommen til noget helt særligt. Med sin imponerende størrelse, smukke omgivelser og lækre faciliteter er denne bolig det perfekte hjem til den store børnefamilie eller det modne par, der ønsker en ejendom med "wauw-effekt".

En liebhaverbolig der skal opleves.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]