SOLGT

Perikonhaven 11, 5500 Middelfart

Byggegrund med udsigt over Lillebælt

Der er nu mulighed for køb af en attraktiv byggegrund med udsigt over Lillebælt, beliggende i et lukket vænge i veludbygget nyere boligområde.
Denne regulære byggegrund er nu tilgængelig på markedet igen og venter på at blive en del af dit drømmehjem.
Grunden er beliggende i et område, der gennem de senere år er blevet et eftertragtet boligområde for både børnefamilier og seniorer. Nærheden til vandet, byen, Staurby Skov og lette tilkørselsforhold til motorvejen gør dette sted til det ideelle valg for enhver, der ønsker en kombination af natur og bekvemmelighed.
Med et stisystem, der fører dig til både skole, by og vand, vil du nyde en enestående tilgængelighed og nem adgang til alle områdets faciliteter. Uanset om det er en afslappende gåtur ved kysten eller en tur til byens centrum, vil du have alt inden for rækkevidde.
Denne byggegrund giver dig også friheden til at udleve dine byggedrømme. Med en tilladt bebyggelse på 30% og mulighed for at bygge i to fulde etager er der de fornødne rammer, uanset om du drømmer om et rummeligt familiehjem eller et luksuriøst hus til dig selv.
Middelfart er en attraktiv bosætningskommune med et væld af fordele! Med sin fantastiske beliggenhed ved den smukke danske kystlinje og sine utallige muligheder for både karriere og afslapning, er Middelfart en by, der har det hele. Uanset om du skal arbejde i Middelfart, eller pendle til en af de omkringliggende byer, som Vejle og Kolding, er der mange gode jobmuligheder.
Når arbejdsdagen er overstået, kan du nyde godt af Middelfarts foreningsliv, café- og restaurationsmiljø, turistattraktioner som eksempelvis Clay og Bridgewalking, eller bare nyde den smukke natur langs vandet eller på de anlagte vandrestier.

Er du tilflytter har du mulighed for at få vejledning af bosætningskonsulent Anne-Marie Klausen. Spørg ejendomsmægler for nærmere info.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]