Plantagen 27, 5500 Middelfart

Funkisvilla med mange lækre detaljer og skøn udsigt

Moderne funkisvilla i 2 plan med fantastisk udsigt udover Lillebælt, opført i 2009, beliggende i bunden af lukket vænge op mod et hele 85 meter bredt grønt bælte, der giver ejendommen massere af perspektiv, udsyn og privatliv.

Udover ejendommens mange indvendige styrker, er der et særdeles skønt udemiljø bestående af 2 store altaner beliggende mod henholdsvis øst og syd, en terrasse mod vest og sidst men ikke mindst en meget stor helt ugeneret gårdhave beliggende mellem huset, det 28 m2 store værksted og den ekstra garage.

Så snart man træder ind ad døren, oplever man at der her er tale om en ejendom, med en detalje-rig ejendom udover det sædvanlige, der gør ejendommen til noget helt særlig. Sælger har løbende vedligeholdt ejendommen, og intet er overladt til tilfældighederne.

Stueplan indeholder entré/gang med skønt lysindfald, bryggers med vinrum, stort lækkert badeværelse, 2 værelser med udgang til terrasse, og direkte udgang til dobbelt garage med hele 2,7 meter til loftet og med ekstra høje porte, som skaber mulighed for opbevaring af eksempelvis campingvogn eller båd.

1. sal rummer dejligt lyst køkken-alrum, stue med udgang til en godt 28 m2 stor altan med nedgang til en af huset andre skønne terrasser. Fra både stue, køkken og altan er der en fantastisk udsigt over Lillebælt. Fra stuen er der adgang til stor forældreafdeling, med soveværelse med udgang til en godt 12 m2 østvendt altan, walk-in og stort rummeligt badeværelse.

Der er her tale om en ejendom, hvor hver en detalje er gennemtænkt, hvor alt fremstår særdeles velholdt og hvor haveanlægget er anlagt så det er let at holde, så den primære tid udenfor kan bruges til hygge og afslapning. Beliggenheden er også noget særligt tæt på både by, vand, skov og i en passende afstand til motorvej E20.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING