Plantagen 9, 5500 Middelfart

Indflytningsklar ejendom med dobbelt garage og udsigt

Fantastisk ejendom opført i kvalitetsmaterialer fra A-Z. Hele ejendommen emmer af solidt håndværk og gennemtænkt planløsning.

Med denne ejendom får du det hele - god plads, beliggenhed på lukket vænge, dobbelt garage. Der er tale om en oase for natur- og solnedgangsentusiaster, for med udsigt over Lillebælt, kan du opleve de skiftende farver på himlen, fra den dramatiske, orange solnedgang til den bløde, lyserøde himmel når solen går ned. Derudover er placeringen perfekt, hvis du er pendler og har brug for hurtigt at komme til motorvejen, eller hvis du blot ønsker at have få hundrede meter til skov og strand og få minutter til Middelfart Centrum. Med børnevenlig cykelsti til skole, er der sikker skolevej for børnene.

Ejendommen indeholder i stueplan entré, køkken-alrum med direkte udgang til stor terrasse med gode lækroge, stort bryggers med mange skabe og med adgang til viktualierum, badeværelse og 4 gode værelser. Det ene værelse har adgang direkte til køkken-alrum, og de andre 3 værelser ligger sammen med badeværelset i den ene ende af huset, hvortil der kan lukkes af fra køkken-alrummet.

Fra den lette trappe i køkken-alrummet er der adgang til ejendommens 1. sal, der indeholder stor lys stue med udgang til overdækket altan, hvorfra den helt fantastiske solnedgang over Lillebælt kan nydes. Derudover stort soveværelse med god skabsløsning og stort badeværelse med både spa og brus.

Sidst men ikke mindst er der garage med dobbelt port og stort værksted med virkelig god skabsløsning af køkkeninventar, god bordplads og plads til fryser og evt. ekstra køleskab. Da der er adgang til værkstedet direkte fra bryggersdøren, kan det med anvendes som en forlængelse af ejendommens bryggers.
HENT DOKUMENTER

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]

BESTIL FREMVISNING