SOLGT

Rudbæksbanke 8, 5500 Middelfart

Fantastisk beliggende ejendom i 2. række ved Lillebælt

Du bydes velkommen i den rummelige entré, hvorfra der er adgang via franske døre til både stue og køkken-alrummet med Svane-køkken, granitbordplade og Quuoker. I stue og køkken-alrum er der et fantastisk lysindfald på grund af de mange store vinduer. Fra køkken-alrummet er der udgang til den godt 50 m2 store sydvest-vendte terrasse, der er bygget rundt om ejendommens syd og vestside. Her er der mulighed for at nyde solen og de lyse sommernætter både dag og aften. Fra entré er der ligeledes adgang til badeværelse og 3 værelser, hvor det ene i dag benyttes som walk-in.

Fra køkkenet er der nedgang til den 128 m2 store kælder, der er godt udnyttet med bryggers, toilet, viktualierum, vinkælder, infrarød sauna og 4 gode disponible rum. De disponible rum er af nuværende ejer blandt andet brugt til "slyngelstue", kontor og værelse til teenager. Fra bryggers er der udgang til haven og til fliseareal der leder direkte om til den dobbelte garage på siden af ejendommen. Der er centralstøvsuger på begge etager.

Gennem de seneste 5 år har ejendommen gennemgået en større renovering med blandt andet, nyt indgangsparti, nyt badeværelse, etablering af toilet i kælder, nye klinker i entré, renovering af kælder, vandskuring, ny dobbelt garage med tilhørende skur, fjernelse af gammel kælderskakt og nedkørsel til garage, etablering af ny kældernedgang, omdannelse af gammel garage til kælder, udnivellering af grund, isolering af kældervægge og etablering af omfangsdræn mod nord, syd og vest. Haven er omlagt så den i dag er nem at passe med græsplæne og få bede. På ejendommens østside er der mindre fliseterrasse, hvor morgensolen kan nydes.

Som byggesag på ejendommen er der tidligere godkendt etablering af 1. sal, hvorfra der kan skabes udsigt over Lillebælt.

Ejendomsmægler

Mette Højer Hinnerskov

+45 31164422

[email protected]