Villa i Middelfart

Middelfart er en attraktiv bosætningsby. Udover at der er en lang række attraktive virksomheder, der tiltrækker mange nye medarbejdere, så gør Middelfarts beliggenhed midt i landet, at der er mange hundrede tusinde jobs indenfor en radius af blot 30-45 minutters kørsel. Byens bymidte emmer af et velfungerende butiksliv, fordelt med både kædebutikker og specialbutikker, mange lækre caféer og restauranter, og en lang række arrangementer for både børn og voksne. 

Er du tilflytter til byen kan du trække på bosætningskonsulenten Anne Marie Klausen, som kan kontaktes på tlf. 2240 0049, eller pr. mail [email protected].

Som ejendomsmægler med fokus på liebhaverboliger gør vi en dyd ud af at matche køber og sælger, og agere den professionelle rådgiver fra A-Z. Vi arbejder ikke kun for vores egen forretning, men har fokus på at bidrage til byens fortsatte udvikling. Det gør vi blandt andet ved, at vi ikke kun informerer købere om konkrete ejendommene, men vi fortæller også gerne om byen og dens mange muligheder, bruger vores netværk til evt. at hjælpe tilflyttere med jobmuligheder og meget andet. Vi er kendt for at gå lige det længere, for at alle parter får en god og brugbar oplevelse - og en fantastisk dag på kontoret, er en dag, hvor tingene er gået op i en højere enhed for alle parter. 

Overvejer du at sælge, kan vi altid kontaktes for en gratis og uforpligtende vurdering af din ejendom. 
Nogle ønsker af forskellige årsager ikke at deres ejendom eksponeres i det offentlige rum, men vil gerne sælge på de rette betingelser. Det respekterer vi naturligvis, og tilbyder derfor at disse ejendomme kan blive listet med begrænset information hos os, som diskret salg. Disse ejendomme bliver hverken vist på Boligsiden.dk, Boliga.dk, sociale medier eller andre hjemmesider i øvrigt, og al kommunikation foregår i et erklæret fortroligt forum, som en skuffesag vi eksklusivt præsenterer for et selektivt udvalg af kunder. Går du med overvejelser om at sælge din ejendom, og tænker at en mulighed kunne være at sælge den som et diskret salg, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende vurderingsmøde.

Er du på udkig efter den helt rigtige bolig, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Du kan også skrive dig op i vores køberkartotek, så kontakter vi dig, når vi finder en ejendom, der matcher dine ønsker.